FEST HOS OSSHär nedan kan ni läsa ett förslag för upplägg till er fest och om vårt avtal som försäkrar att arrangemanget är bokat. 

För menyer och priser, se menyförslag.

 

 

Förslag på upplägg till er fest 

 

Välkomstdrink (vanligtvis champagne eller mousserande) serveras förslagsvis ute på den övre terrassen, när vädret tillåter, med utsikt över Askimsviken. Vi erbjuder över snittar och lättare tilltugg.

Middagen serveras inne i restaurangen. Flera olika bordssättningar är möjliga, allt från klassisk honnörsborsdsittning till våra vackra runda bord med plats upp till 10 gäster.
Middagen serveras helt i er takt för att eventuella tal skall flyta på så bra som möjligt.
Vi har flera trerättersmenyer och bufféer att välja från, men vi kan även skräddasy en meny som passar just Er och Era önskemål. 

Efter middagen rekommenderas en bensträckare och borden "bryts", görs mindre, så om ni önskar bildas ett dansgolv. Vi kan hjälpa er med underhållning som DJ, artister och ljud-& ljusanläggning.

Kaffe och eventuellt tårta samt avec serveras på en vacker buffé så gästerna kan mingla och byta platser, vilket brukar vara uppskattat. Honnörsbordet lämnas intakt hela kvällen.

Runt midnatt serveras vickning för er som önskar.

Baren är bemannad hela kvällen så det finns möjlighet för er och era gäster att beställa genom hela middagen.

 

______________________________________________________